Szerszámok és szerszámrendszerekfa- és műanyag megmunkáláshoz
Részletek

Oberkochen, 2021. január 15

Az SCM gépgyártó a Leitz szerszámgyártócéget választotta szerszámbeszállítónak a lapszabászgépeinek elsőfelszerszámozásához. A jövőben a Gabbiani modellsorozat összes gépét azoberkocheni piacvezető szerszámgyártó körfűrészeivel szerelik fel. Az MDF,forgácslap, rétegelt lemez, faalapú anyagok vagy tömörfa feldolgozók számára ezmég magasabb minőséget, rugalmasságot és fenntarthatóságot jelent mindennapimunkájuk során.Körülbelül egy évvel ezelőtt az SCM összehasonlítóprogramot indított annak érdekében, hogy megfelelő szerszámgyártó partnerttaláljon a lapszabász körfűrészgépek első felszerszámozásához. A cél egy olyan gyártómegtalálása, aki nemcsak a termékekeivel emelkedik ki, hanem a rendelkezésreállás és a megbízhatóság tekintetében is megfelel az SCM-ügyfelek magaskövetelményeinek.  Leitz nyerte el aszerződést körfűrészlapjaival, amelyek számos anyag- és feldolgozásitesztsorozatban kiváló eredményeket mutattak. Az SCM-döntéshozóinak véleményeszerint a Leitz Csoport globális értékesítési és szervizhálózata is tökéletesenilleszkedik az olasz gépgyártóhoz, amely világszerte is képviselteti magát. Azúj együttműködéssel az SCM ügyfelei a jövőben nemcsak a Leitz termékekelőnyeiből profitálnak. Lehetőség van arra is, hogy a kopott szerszámok alehető legrövidebb időn belül a Leitz számos szervizüzemének egyikében újrahasználatra késszé váljanak - és mindezt gyártói minőségben.A Leitz örömmel üdvözli az SCM döntését, és a jövőbenimég szorosabb együttműködést ideális alapnak tekinti a szerszámok és gépekfelhasználóorientált továbbfejlesztéséhez.


Lapszabász körfűrészlapok a Leitz-től
A Leitz két évvel ezelőtt teljesen átdolgozta a lapszabászfűrészlapok választékát. Azóta ezek a fűrészek határozzák meg a minőségi fűrészelésta táblafelosztásban. Termékkínálatával a Leitz lefedi az összes alkalmazásikört, és minden követelményhez a megfelelő szerszámmal rendelkezik, a pakettbentörténő vágástól az egyenkénti lapfelosztásig. A felhasználók sokatprofitálhatnak a különféle anyagok tökéletes vágásminőségéből, a lényegesenalacsonyabb zajterhelésből, a többszörös utánélezhetőségből és az akár 30%-kalnagyobb éltartamból.


A Leitz cég
Az 1876-ban Oberkochenben / Délnémetországban alapították,a Leitz Csoport a világ vezető szerszámgyártója a fa, faalapú anyagok,műanyagok, kompozit anyagok és nem vastartalmú fémek professzionális forgácsolómegmunkálásában. A termékpaletta a precíziós gépi forgácsoló szerszámok teljesválasztékát tartalmazza. A Leitz a vevőinek egy teljes tanácsadási és szervizcsomagban adja tovább a mintegy 3000 dolgozójának a tapasztalatát a forgácsolószerszámokról és ezzel válik egy teljes körű problémamegoldó és szolgáltatópartnerré. A Leitz termékeket rendszeresen használják a világ több mint 150országában. A Leitz hét gyártási hellyel Európában, Ázsiában és Amerikában, leányvállalatokkalés irodákkal 36 országban, valamint 120 szervizállomásból álló hálózattal ésértékesítési partnerekkel minden kontinensen megtalálható.


LeitzHungária Szerszám Kft.
www.leitz.org; www.leitz.hu
e-mail:leitz@leitz.hu
Image title1. ábra: A jövőben a Leitz biztosítja az alapfelszerszámozást az összes SCMGabbiani lapszabászgéphez. (Fotó: Leitz)


Image title


2. ábra: Tömör fa, MDF, forgácslap vagy faalapú anyagok - az SCM-nélvégzett átfogó vizsgálatok kimutatták, hogy a Leitz Premium körfűrészlapjai amegfelelő választás a legkülönfélébb lapanyagok megmunkálásához. (Fotó: Leitz)


Image title3. ábra: Tömör fa, MDF, forgácslap vagy faalapú anyagok - az SCM-nél végzett átfogó vizsgálatok kimutatták, hogy a Leitz Premium körfűrészlapjai a megfelelő választás a legkülönfélébb lapanyagok megmunkálásához. (Fotó: Leitz)