Szerszámok és szerszámrendszerekfa- és műanyag megmunkáláshoz
Részletek

Jól felkészülve. Az Önök rendelkezésükre állunk!
A Leitz intézkedései a koronavírus kapcsán.

Tisztelt Ügyfeleink és Üzleti partnereink!

Ügyfeleink, üzleti partnereink és munkatársaink egészsége nagyon fontos számunkra. Ezért a Leitzminden területén, valamint az értékesítési és szervizközpontjainkban is átfogó biztonságiintézkedéseket vezettünk be a Covid-19 (Korona) kapcsán. Tisztában vagyunk azzal, hogy a gyártásifolyamataik többek között a mi szerszámainktól és szolgáltatásainktól is függenek. Ezért arratörekszünk, hogy amíg azt a jelenlegi helyzetben csak vállalni tudjuk, továbbra is támogassuk Önöketa Leitz szokásos megbízhatóságával. Önöknek fontos, hogy Leitz kapcsolattartójukat a megszokottmódon (telefonon vagy e-mailben is) mindenkor el tudják érni, és a szerszámok szállítása továbbra ismegtörténjen az egyeztetett módon. Az alábbi javaslatok célja, hogy a közös folyamatainkat mindenérintett számára a lehető legbiztonságosabbá tegyük.


Kapcsolat a szervíz eladóinkkal- szerszámaik élezése / javítása:

  • Kérjük, helyezzék ki az élezni kívánt szerszámaikat a lehető legközelebb vállalatuk bejáratirészéhez, hogy a felesleges kapcsolatokat elkerüljük. A visszaszállítás ugyanarra a pontratörténik. Kérjük, az átadási pontokra vonatkozóan egyeztessenek Leitz kapcsolattartójukkal(pl. telefonon, e-mailben).
  • A standard szerszámok és alkatrészek raktározását természetesen mi biztosítjuk. Egyedi,vevőspecifikus szerszámok vagy profilok esetén a raktározás azonban nem lehetséges. Ezértkérjük, hogy vizsgálják felül, mire van szükségük a termelés fenntartásához.
  • Ha nem szeretnének látogatást, vagy más látogatási gyakoriságot szeretnének, kérjük, erről isértesítsenek minket. A látogatásokat az Önök kívánságához igazítjuk.


Kapcsolatot műszaki eladóinkkal- tanácsadás, értékesítési és alkalmazás-támogatás:

  • Ha lehetséges, a megbeszéléseket Önökkel telefonon, vagy e-mailen keresztül folytatjuk, ésezzel egyidejűleg képeket is tudunk cserélni.
  • Amennyiben személyes látogatás szükséges, akkor természetesen betartjuk a minimumtartandó távolságra és a köszönésre vonatkozó ismert biztonsági előírásokat Ezen kívülkérjük, hogy minél kevesebben vegyenek részt az Önök részéről a megbeszélésen.
  • A műszaki eladóinknál van kesztyű és/vagy fertőtlenítő zselé és ezt használják mindenügyfélkapcsolat előtt és után, hogy teljes mértékben csökkentsék a fertőzés kockázatát.


Kérjük szíves megértésüket intézkedéseink iránt, és reméljük, hogy hamarosan már nem lesz rájukszükség.
Maradjanak egészségesek!

Szívélyes üdvözlettel:
LEITZ HUNGÁRIA SZERSZÁM KFT.