Szerszámok és szerszámrendszerekfa- és műanyag megmunkáláshoz
Részletek

Ötcég fogott össze, hogy naprakész információkkal lássa el a nyílászáró- gyártással foglalkozó szakembereket, koncentráltan egykiállítási területen. Ez az öt cégfelölelte a teljes gyártási területet. A Leitz a szerszámokkal, a Weinig agépekkel, a Roto a vasalatokkal, aHolz Schiller a fa alapanyagokkal és a GS Stemeseder pedig az alumíni- umborításokkal képviseltette magát.

Az érdeklődő szakemberek így egy helyen kaphattákmeg azokat az információkat,melyeket a kiállító cégek képviselői nyújtottak számukra. A felmerülő kérdés mindegyike egy helyszínen kerülhetett megválaszolásra.  A Leitz a hangsúlyt a megmunkálás hatékonyságára helyezte. Itt voltak többek között láthatók azon innovációk, melyek a különböző technológiák előnyeit ötvözik egy szerszámban. A Powerpaket-szigetazon szerszám innovációkat mutatta be, melynek minden eleme a gyártás hatékonyságátf okozza. A ProfilCut Q prémium alkalmasa 80 m/s-os vágási sebesség 120 m/s emelésére, és ezzel párhuzamosan az előtolási sebesség 12-ről 18 m/perc-es változtatására egyaránt.


Image title Természetesen úgy, hogy a magas felületiminőséget megtarthatjuk. Ez többekközött köszönhető a kritikus helyeken elhelyezett gyémánt cserelapkáknak és a speciális szerszámkialakításnak egyaránt.A RipTec, az Integrál, a Hybridszerszámok mind a professzionális megmunkálási felületet, továbbá a költség- és energia hatékony megmunkálást célozták meg.  Ígya szerszámokat már nemcsaka nagyipari gyártók, hanema kis- és középvállalkozásokis tudjákhasználni. A Weinig megmunkáló gép szortimentje igen széles spektrumon mozog. Kínálatukban egyaránt megtalálja a technológiai sorba beilleszthető gépet a kis- és a nagyiparifelhasználó is.Image title


  A Cube például a négyoldalas megmunkálás „ feneg yereke”.A Powermat-sorozat tagjai pedig széles szortimentben illeszthetők be a profilozásba. A Powermat 1200  Fenster a több funkciós megmunkálásnak és a testre szabható megoldásoknak köszönhetően használható akár egyedi berendezésként vagy gyártósor baépítve egyaránt. A CNC-technológiát képviselő Multirex ésConturex megmunkálók pedig a legkülönbözőbb ablakgyártói elvárásoknak is megfelelnek.A Roto   megoldást kínál a legkülönfélébb vevői igényekre is. Kínálatukban a standard kivitel mellett megtalálhatóak összeállítások akár rejtett vagy a kiállított PowerHinge pántoldallalis. A termékpaletta szinte minden nyitásmódra kínál megoldást. 


Mindezt a jobb szerkezetistabilitás érdekében, mivel egyremagasabb nyílászáróknak igényeknek kell megfelelni. A GS Stemeseder alu.-fa ablakok gyártásához kínál olyan korszerű megoldásokat,melyek nemcsak esztétikailag  különbözőek, de tartalmilag is eltérnek. Az egyes profilrendszerek igazodnak az egyre szigorúbb hő technikai elvárásoknak, a korszerű design igényekhez, és emellett hosszú élettartamot biztosít a szerkezetnek!